Ολοκληρώθηκε η Α φάση για τις μονάδες απορριμμάτων στην Αττική


Έγινε επιλογή των κοινοπραξιών και για τις 4 μονάδες όμως αναμένονται επιπλέον καθυστερήσεις για τους οριστικούς ανάδοχους. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των διαγωνισμών για τις νέες μονάδες απορριμμάτων σε Κερατέα, Γραμματικό, Άνω Λιόσια και Φυλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Νομού Αττικής. Έγινε επιλογή των κοινοπραξιών και για τις 4 μονάδες όμως αναμένονται επιπλέον καθυστερήσεις για τους οριστικούς ανάδοχους.


Ο διαγωνισμός που αφορά στη Μονάδα στο Γραμματικό βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 4 διαγωνιζόμενες εταιρείες στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εκδικάζονται στις 5 Ιουλίου.


Οι διαγωνισμοί που αφορούν στις Μονάδες της Κερατέας και Άνω Λιοσίων βρίσκονται στο στάδιο των προδικαστικών προσφυγών.


Θεσσαλονίκη: αυξημένες τιμές όζοντος

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τις προκηρύξεις, το δεύτερο στάδιο, με την Υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών. Με δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε ότι «οι διαγωνισμοί έγιναν υπό καθεστώς πλήρους δημοσιότητας, απόλυτης διαφάνειας και σε αντίθεση με τους συνήθεις νωχελικούς ρυθμούς του Δημοσίου, γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, και χωρίς κανένα ψεγάδι». Συμπλήρωσε, δε, ότι «στόχος είναι να αποκτήσει η Αττική τις υποδομές που της αξίζουν και να μην χαθούν τα 200 εκατ. ευρώ του ΕΣΠΑ που διατίθενται για το σκοπό αυτό. Δεν πρέπει να αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη».

[Πηγή inews.gr]


ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

  • Δείτε τις προσφορές μας
  • 801 11 25 800
  • (τηλεφωνικό κέντρο με αστική χρέωση)

  • Δείτε επίσης

    Χορηγοί

    Δικτυωθείτε