Φωτοβολταϊκά: εξαιρούνται από την προσαύξηση στο «χαράτσι» αγρότες και νησιά


Εξαιρούνται από την προσαύξηση της έκτακτης εισφοράς τα αγροτικά φωτοβολταϊκά καθώς και τα φωτοβολταϊκά των μη διασυνδεδεμένων νησιών, με τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.


Η τροπολογία προβλέπει ότι για τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς για τους οποίους έγινε αίτηση ενεργοποίησης σύνδεσης από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Ιουνίου 2012, ισχύει ως τιμή αναφοράς η τιμή που αντιστοιχεί στον χρόνο υπογραφής της σύνδεσης.


Επίσης για τους σταθμούς μέχρι 100 kW των κατ’ επάγγελμα αγροτών, για τους οποίους έχει συναφθεί σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από1/7/2011 έως 12/11/2012, ορίζεται ως τιμή αναφοράς η τιμή που ίσχυε κατά την ημερομηνία σύναψης.


diloseto

Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο προβλέπει εισφορά μέχρι και 42% για τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς που τίθενται σε δοκιμαστική λειτουργία ή ενεργοποιείται η σύνδεσή τους μετά την 1η Ιουλίου του 2013.


[Πηγή www.econews.gr]

29 Απρίλιος 2013


ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

  • Δείτε τις προσφορές μας
  • 801 11 25 800
  • (τηλεφωνικό κέντρο με αστική χρέωση)

  • Δείτε επίσης

    Χορηγοί

    Δικτυωθείτε