Άδειες για 700 MW ενέργειας από ΑΠΕ αιτήθηκαν τον Δεκέμβριο



Άδειες παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ισχύος 700 MW υποβλήθηκαν στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο του κύκλου υποβολής του Δεκεμβρίου 2012.


Μερικές από αυτές είναι αιτήσεις της εταιρίας Φωτοβολταϊκά Ξηροποτάμου για θαλάσσιο αιολικό στην περιοχή της Καρύστου, ενώ αίτημα για την παραγωγή ενέργειας από βιομάζα έγινε από την ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αφορά την περιοχή Βάλτος Τρικάλων, καθώς και από την “Πεταλάς Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ” για την Κάλυμνο. Για αιολικά υπήρξε αίτημα από την ENERFARM 4 – ΑΠΕ για Καρπενήσι, Κομοτηνή και Εύβοια και από την ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΕΜΟΒΑΛΕ ΟΕ στη Θήβα. Επίσης αίτημα από την ΝΑΥΚΡΑΤΙΣ Ενεργειακή ΕΠΕ για τα Τέμπη και από την Ε-Ρ Αιολικά Πάρκα Λιβάδια ΑΕ για τα Καλάβρυτα, ενώ για αιολικό στο Καρπενήσι υπήρξε αίτημα και από την ΑΠΑΚΕΒΟ ΜΕΠΕ.

diloseto

Η ES ENERGY ΕΠΕ και η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ κατέθεσαν αίτημα για αιολικό μη διασυνδεδεμένο, η πρώτη στην Άνδρο και η δεύτερη στο Λασίθι. Αίτημα για υβριδικά κατατέθηκε από την ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ για το Ηράκλειο και για ηλιοθερμικά στην Κάρπαθο κατατέθηκε αίτημα από την Κάρπαθος Ηλιοθερμικά ΑΕ.


06 Φεβρουάριος 2013



πηγή greenbusiness.gr



ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

  • Δείτε τις προσφορές μας
  • 801 11 25 800
  • (τηλεφωνικό κέντρο με αστική χρέωση)

  • Δείτε επίσης

    Χορηγοί

    Δικτυωθείτε